lauantai 26. heinäkuuta 2008

Music On/Off

Täällä Myrskylässä, Porvoon ja Lahden välissä nyt sitten ollaan! Huomenna oltaisiin lähdössä ja eilen tultiin. Täällä on aivan tajuttoman hyvät ilmat! Aurinko paistaa ja ötökät tykkää purra. Tuossa lähellä on tommonen autotie, josta kulkee todella harvoin autoja. Skeittaan siinä : D
Melkein joka päviä kun täällä olen. Ei täällä muuten aikaansa voi kuluttaa, mitenkään "viisaasti".
Ajattelin, että voisin perustaa kirpputorin tai huutokaupan tänne. En tosin tiedä, että löytyykö täältä paljoakaan ostajia, mutta ainahan voi kokeilla, eikö vain? Olen havainnut itsessäni semmoisen tunteen jota kutsutaan nimellä "kesäromanssi". En tiedä, että mistä se on peräisin, mutta semmoinen olisi tarpeessa ja kipeästi. Enpä ole entiseni jälkeen seurustellut, mutta eihän tuo ole uutta omalla kohdallani. Olen vain onnellinen, jos näen jonkun rakastuneen parin, kävelemässä käsikkäin ulkona. Se on jotenkin kuvaamisen arvoinen tilanne, mutta ikinä en satu kantamaan kameraa mukanani, kun näen sellaisen tilanteen. Ehkä minua ensi kerralla onnistaa!

Blogini nimi on Feel The Music, mutta olen huomannut, että puhun hyvin vähän, itseasiassa, en ole puhunut ollenkaan musiikista jota kuuntelen. Joten olisiko nyt se oikea aika? Ehkäpä.
Kuuntelen monta eri musiikki genreä, eli tuttavallisemmin, eri musiikki tyylejä. En nyt sanoisi, että kuuntelen Klassisesta musiikista mättöheviin, vaan ihan sitä mikä kuulostaa hyvältä. Esim, tällä hetkellä Suurin suosikkini on We The Kings - Check Yes Juliet, johon tutustuin erään kaverini kautta. Kuuntelen myös tällä hetkellä paljon ruotsalaista techno/dance musiikkia. Basshunter on omalla kohdallani aika kova sana. Muutenkin tuo techno ja dance on ollut jo pitemmän aikaa lähellä sydäntäni, mutta nyt se on tullut enemmän "tavaksi" kuunnella sitä. Olen kuullut myös paljon puhutusta Cascadan What Hurts The Most coverista, biisi on aika hyvä, mutta alkuperäinen versio, jonka esittää Rascal Flats, jonka tulkinta on ihan helvetin hyvä (pahoittelen kiroiluni). Sitä en tosin ymmärrä, miksi Cascada on tehnyt kyseiseen kappaleeseen musiikkivideon, joka kertoo erosta, mutta alkuperäinen versio kertoo kuolemasta, mutta jokaisella artistilla oma näkökulmansa asiasta. 2pac - Keep Ya Head Up kappaleen sanat ovat aivan uskomattoman kauniit. Tämä mies selvästikkin arvostaa naisia, niinkui tekee myös ihminen joka tutustutti minut kyseiseen kappaleeseen. Niin kuin näkyy, musiikki makuni on laaja.

Muuten, muutama teistä lukioista on halunnut tietää, että miten ne treffit menivät. No ihan hyvin ne omalta osaltani ainakin menivät, en sitten tiedä mitä mieltä se toinen osapuoli oli, mutta ei, uusia treffejä ole ainakaan tiedossa. Tämä henkilökohtainen rakkaus rintama on tällä hetkellä aika kuollutta mannerta. Odottelen vielä sitä Prinssi Uljasta joka elvyttäisi tämän Prinsessan 100 vuoden unestaan.

1 kommentti:

Viuu kirjoitti...

Öö, 2pac on kuollu, et se ei taida arvostaa enää mitää o_o